Atatürk’ü Anma Konseri Düzenlendi

Mersin Üniversitesi Nevit Kodallı Oda Müziği Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin 2025–2026 konser sezonu etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Atatürk’ü Anma Konseri”, 10 Kasım 2025 Pazartesi günü saat 18.00’de Mersin Üniversitesi Yenişehir Yerleşkesi Devlet Konservatuvarı Konser Salonu’nda gerçekleştirildi.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 87. yıl dönümünde saygı ve minnetle anmak amacıyla düzenlenen konser, yoğun bir katılımla gerçekleşti. Programda;

  • Çiğdem SIĞIRCI (Soprano)

  • Betül YARAR KOÇER (Soprano)

  • Emrah SÖZER (Tenor)

  • Aykan AYDIN (Bariton)

  • Bengisu TÜRK (Piyano)
    sahne alarak seçkin eserlerden oluşan bir repertuvar seslendirdi.

Konserde, Türk  müzik literatüründen eserler, duygulu ve etkileyici bir yorumla dinleyicilerle buluştu. Sanatçılar, performanslarıyla salondan büyük beğeni topladı.

Etkinlik sonunda sanatçılara çiçek takdimi yapıldı ve katkılarından dolayı teşekkür edildi. Mersin Üniversitesi Nevit Kodallı Oda Müziği Uygulama ve Araştırma Merkezi, konser sezonu boyunca farklı temalarda etkinliklerle sanatseverleri buluşturmaya devam edeceğini duyurdu.

Bu anlamlı etkinlikle Mersin Üniversitesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha sevgi, saygı ve minnetle anmıştır.

2025-11-18 11:53:10
40