Üniversitemiz Girişim Limanı'nın Düzenlediği Bilişim Eğitim Serisinin Katılımcılarına Sertifikaları Takdim Edildi

Üniversitemiz Girişim Limanı'nın düzenlediği; yapay zeka ve makine öğrenmesi, sınıflandırma, regresyon ve phyton modüllerini içeren bilişim eğitim serisinin katılımcılarına sertifikaları takdim edildi.

Bireylerin dijital dönüşümün bir parçası haline getirilmesi ve farklı ilerden katılımcıların kendilerine aktarılan bilgileri yakınlarına aktararak bölgesel dijital yetkinlik eşitliğinin sağlanmasını hedefleyen Üniversitemiz Girişim Limanı, bütünsel olarak Türkiye’deki dijital dönüşüme destek olmayı sürdürüyor.

Toplamda dört farklı modülden oluşan ve 500 katılımcının yer aldığı çevrim içi ve ücretsiz bilişim eğitim serisinin katılımcılarına belgeleri ise dijital olarak iletildi. Düzenlenen eğitim sonrasında konuşan Üniversitemiz Girişim Limanı Müdürü Doç. Dr. Duygu Hıdıroğlu, eğitim uzmanı Arş. Gör. Sonay Duman’a ve tüm katılımcılara teşekkürlerini iletti.

• 2022-01-18 14:23:11

Actual News