Pedagojik Formasyon Öğretmenlik Uygulaması Güncel Liste !

2021-2022 Güz Dönemi Pedagojik Formasyon Programında "Öğretmenlik Uygulaması 1" dersi kapsamında öğretmenlik uygulaması stajında görevli bazı öğretmenlerin başka şehre tayin olma, raporlu olma vb. nedenlerle yerlerine İl Milli Eğitim Müdürlüğünce başka öğretmenlerin görevlendirilmesi nedeniyle bazı öğrencilerin okul ve öğretmenlerinde zorunlu değişikliğe gidilmiştir.

Güncel listeyi görmek için tıklayınız.

Önemli Not: Geçen hafta geçerli mazeretleri nedeniyle uygulama okuluna gidemeyen ya da bir nedenle okula kayıtları yapılamayan öğrencilerin bu hafta mutlaka okula gitmeleri ve geçen haftanın telafisi için bu hafta iki gün uygulama yapmaları önemle rica olunur. Bu tür durumlarla karşılaşıldığında sorunun çözümü için uygulama öğretmenleriniz ve uygulama öğretim elemanlarınız ile mutlaka iletişime geçmeniz gerekmektedir.

• 2021-10-31 21:04:19