Önemli Duyuru ! Ped. Formasyon Yüz Yüze Ders Günü Değişikliği

ÖNEMLİ DUYURU!

30 Ekim Cumartesi yapılacak olan yüz yüze dersler, Üniversitemiz Ölçme ve Değerlendirme Uygulama ve Araştırma Merkezinin Fakültemizde Cumartesi günü yapacağı sınav nedeniyle 31 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecektir.

** Derslerin sırası ve saati değişmeyecek olup, Pazar günü yapılacak dersler daha önce web sayfamızda ilan edilen ders programı esas alınarak yürütülecektir.

* Gün değişikliği bu haftaya özgü olup, bundan sonraki haftalarda da ÖSYM ve Açık Öğretim Fakültelerinin Sınavlarının Fakülte Binamızda yapılması gibi benzeri zorunlu hallerde dersler uygun olduğu takdirde Pazar günleri ya da ders programındaki saatlere uyulacak şekilde uzaktan online olarak yapılabilecektir. Bu konulardaki duyurular için lütfen Fakültemiz web sayfasındaki duyuruları sık sık takip ediniz.

Yüz yüze yapılacak derslerin programı için tıklayınız.

• 2021-10-29 00:21:10