Hemşirelik Fakültemiz Meme Kanseri Farkındalık Ayı Kapsamında Çeşitli Etkinlikler Düzenledi

Üniversitemiz Hemşirelik Fakültesi “1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayı” etkinlikleri kapsamında Üniversitemiz Tıp Fakültesi Hastanesi’nde çeşitli etkinlikler düzenledi.

Etkinlikler kapsamında hem Tıp Fakültesi Hastanemizin hem de Onkoloji Hastanemizin girişine birer stant kuruldu. Bu stantlarda görevli personelimiz; hastalarımıza meme kanseri hakkında bilinçlenmeleri için hastalıkla ilgili bilgiler vererek, katılımcılara pembe kurdele ve broşür takdim etti.

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Hastanesi Konferans Salonu’nda düzenlenen farkındalık eğitiminin açılış konuşmasın da ise, Uzman Hemşire Arzu Özel “1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayı” hakkında konuşma gerçekleştirdi. Konuşmanın ardından, Üniversitemiz Hemşirelik Fakültesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Arş. Gör. Hilal Altundal Duru tarafından ise “Zorlayıcı Duygu ve Durumlarda Mindfulness” konulu farkındalık eğitimi düzenlendi.

Etkinlikler, Üniversitemiz Hemşirelik Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Mualla Yılmaz’a, Arş. Gör. Hilal Altundal Duru’ya ve Üniversitemiz Tıp Fakültesi Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Koordinatörlüğü’ne etkinlik düzenleme kurulunun hediye takdim etmesiyle birlikte sonra sona erdi.

• 2021-10-27 16:10:48

Actual News