Gaziantep Gençlik Merkezi'nden Üniversitemiz Girişim Limanı'na Ziyaret

Gaziantep Gençlik Merkezi Müdürü Ali Gül ve Gaziantep Üniversitesi Proje Danışmanı Yasemin Derdin koordinatörlüğünde başarılı Teknofest ve Tübitak Proje Ekip üyesi gençlerimiz, Mersin'e gelerek Üniversitemiz Genç Girişimci Uygulama ve Araştırma Merkezi'ni ziyaret etti.

Merkez Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Duygu Hıdıroğlu, merkez bünyesinde bugüne kadar gerçekleştirilen etkinlik, eğitim, ulusal ve uluslararası düzeyde düzenlenen maratonlar ve yarışmalarda derece alan projeler, Arge faaliyetleri ve merkezin Türkiye'de ilk olarak başlattığı projeler ve programları misafirlere anlattı.  Ziyaret esnasında merkezin girişimcilere özel ofis imkanları ile inovasyon geliştirmeye imkan sunan  laboratuvar ekipmanları da ayrıca ekibe tanıtıldı.

Dr. Öğr. Üyesi Duygu Hıdıroğlu Akademide Girişimcilikte diğer üniversitelere öncü niteliğinde çalışmaların hayata geçirildiği Genç Girişim Merkezimiz ile sadece Mersin'e değil ülkemize önemli katkılar sunduklarını ifade etti. Hayata geçirilen vizyoner ve yenilikçi girişim fikirlerinin sayısının artmasını ümit ettiğini dile getiren Dr. Öğr. Üyesi Hıdıroğlu, Gaziantep ile yakın coğrafyalarda bulunmanın girişim projelerinde Gaziantep Gençlik Merkezi ile Üniversitemiz Genç Girişimci Merkezimiz ortaklığında başarılı girişim projelerine imza atılmasını kolaylaştıracağını aktardı.

Gaziantep Gençlik Merkezi Müdürü Ali Gül, Dr. Öğr. Üyesi Duygu Hıdıroğlu'nun sözlerini destekleyerek gençlerin girişimcilik becerilerinin geliştirilmesini hedeflediklerini ve geliştirilebilecek iş birliği kapsamında gençlerin girişimci fikirleri ve projelerine Genç Girişimci Merkezimizin hem altyapısının hem de danışmanlık desteklerinin önemli katkılar sunabileceğini belirtti.

Merkez Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Duygu Hıdıroğlu, Gaziantep'ten merkeze başvuran girişimciler ve gençlerin gelecekte gerçekleştirecekleri başarılı inovatif girişim projelerine seve seve destek vereceklerini dile getirdi.

Basın ve Halka İlişkiler Şube Müdürlüğü

• 2021-07-27 15:59:40