Üniversitemiz Eğitim-öğretim Binaları, İdari Ofisler ve Kampüs Sahasında Kullanmak Üzere Sıhhi Tesisat Malzemesi Alımı.

Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığımızca ‘Üniversitemiz eğitim-öğretim binaları, idari ofisler ve kampüs sahasında kullanmak üzere sıhhi tesisat malzemesi alımı’ işi Doğrudan Temin (22/d) usulü ile yaptırılacaktır. Teklif vermek isteyenlerin aşağıda verilen linkten dokümanı indirerek teklif mektubunu doldurmaları ve teklif mektubu ve eki tüm dokümanların her bir sayfası kaşeli ve imzalı olacak şekilde yapiisleri@mersin.edu.tr adresine veya kapalı zarfta en geç 7 Temmuz 2021 tarihi mesai bitimine kadar Başkanlığımız Muhasebe Birimine tekliflerini sunmaları önemle rica olunur.

Dökümanı indirmek için tıklayınız.

• 2021-07-02 14:35:46

Actual Notices