Girişim Limanı Turizm Girişimciliği Etkinlik Konuğu Reysaş Turizm Grubu Başkanı Mehmet Emin Kocaaliler

4 Mayıs 2021 Salı Saat 21:00 düzenlenecek etkinlik başvurusu için aşağıdaki formu doldurunuz:

REYSAŞ Turizm Grubu Başkanı Sn. Mehmet Emin KOCAALİLER girişimcilerimize ve üniversite öğrencilerimize rehberlik etmek ve başarı hikayesini anlatmak üzere bizlerle olacak. Turizm Girişimciliği ve Pandemiyle değişen ekonomide Turizm Sektörü Projelerini konu alacağımız TURİZM GİRİŞİMCİLİĞİ başlıklı etkinliğimize değerli katılımlarınızı bekliyoruz.

Turizm Girişimciliği Etkinliğinden sonra etkinliğe katılım gösteren öğrencilerimizin etkinliği ve içeriğini anlatan köşe yazısı ya da tercihen haber metni göndermeleri halinde her etkinlikte seçilecek bir öğrencimize KANAL EKONOMİ bünyesinde staj imkanı sağlanacaktır.  . Başvurular her bölüm ve fakülte öğrencileri tarafından yapılabilir. İletişim fakültesi öğrencisi olma şartı yoktur. Yapılan etkinlik içeriğini konu alan köşe yazısı ya da haber metinlerini girisimlimani@mersin.edu.tr adresine gönderebilirsiniz.

• 2021-04-30 16:54:14