Üniversitemizde Mersin Devlet Opera ve Balesi Konser Verdi

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümünün katkılarıyla Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB) tarafından konser düzenlendi. Konser, 26 Şubat Çarşamba günü gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Prof. Dr. Uğur Oral Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konsere, Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Emrah Yıldız akademik ve idari personeli ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Konserde, ulusal eserlerin yanı sıra dünya klasiklerinden eserler de seslendirildi.

Sanatseverlerin ve öğrencilerin yoğun ilgisi ile gerçekleşen konser; Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Emrah Yıldız, Yüksekokulumuz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Serpil Tomak ve Yüksekokulumuz Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. İbrahim Çakan tarafından Mersin Devlet Opera ve Balesi İl Koordinatörü Günayım Ayaz ve MDOB sanatçıları Rufina Usmanova, Serin Saybaşılı, Onur Polat, Özlem Zuhal Gürgen ve Hasan Berk’e çiçek ve teşekkür belgesi takdimiyle sona erdi.

• 2020-02-27 11:28:33