Kariyer Merkezi Müdürümüz Prof. Dr. İlhan Ege TRT Çukurova Radyosunda Canlı Yayın Konuğu Oldu

Kariyer Merkezi Müdürümüz Prof. Dr. İlhan Ege,  TRT Çukurova Radyosu’nda, "Akdeniz’den Toroslar’a" programında Cem Kurtçu'nun canlı yayın konuğu oldu.

17 Şubat Pazartesi günü gerçekleşen canlı yayında Prof. Dr. Ege, Mersin Üniversitesi Kariyer Merkezi’nin faaliyetleri ile ilgili bilgileri TRT Çukurova Radyosu’nda dinleyicilere anlattı.

Prof. Dr. Ege, Mersin Üniversitesi olarak şehrimize katkı yapmayı önemsediklerini ve önemli çalışmalar yaptıklarını belirterek, "Bu kapsamda Kariyer Merkezi olarak 2019 yılında Cumhurbaşkanlığı Himayelerinde, İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğünde Doğu Akdeniz Kariyer Fuarı’nı Mersin’de geniş bir katılımla gerçekleştirdik. Bu yıl da paydaş olduğumuz Doğu Akdeniz Kariyer Fuarı, Çukurova Üniversitesi ev sahipliğinde Adana’da yapılacaktır. Ayrıca Kariyer Merkezi olarak hem öğrencilerimize, hem mezun ve yöredeki kişilere eğitimi, staj ve iş gibi konularda yardımcı olmaya çalışıyoruz.” dedi.

• 2020-02-27 09:39:53