Medya’da Haber Güven İlişkisi Söyleşisi

Üniversitemizin düzenlemiş olduğu ‘’Medyada Haber ve Güven İlişkisi’’ konulu söyleşi Prof. Dr. Uğur Oral Kültür Merkezi A Salonunda 21 Şubat Cuma Günü gerçekleştirildi.

Gazeteci ve Televizyon Program Sunucusu Veyis Ateş’in konuşmacı olduğu söyleşiye Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Erol Yaşar, Rektör Danışmanımız ve Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Yakar, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Ahmet Murat Gizir, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aslıhan Doğan Topçu, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlker Fatih Kara, Erdemli Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Cemile Çelik, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından, konuşmasında mesleki tecrübelerini aktaran Veyis Ateş, medyada haber ve güven İlişkisinden bahsederek medya sektöründe başarılı olmak için neler yapılması gerektiğini anlatttı. Ateş, insanların kelimelerle düşündüğünü belirterek dile hakimiyetin önemine vurgu yaptı. Gençlerin gelecekte varmayı hedefledikleri kariyere ve anılmak istedikleri karaktere uygun biçimde hazırlık yapmalarını da öneren Veyis Ateş, öğrencilerin sorularını da cevapladı.

Söyleşi Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Erol Yaşar’ın Gazeteci Veyis Ateş'e çiçek ve plaket takdimi ile sona erdi.

• 2020-02-22 12:50:47