İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemizde “ İletişimde İlk 3 Adım” Söyleşisi Yapıldı

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nin düzenlediği ve konuşmacı olarak Yaşam Koçu-İş İnsanı Ufuk Özen’in katıldığı “İletişimde İlk 3 Adım” adlı söyleşi, 20 Şubat Perşembe günü gerçekleşti.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Esra Dik, fakülte öğretim üyeleri ve çeşitli fakültelerden öğrencilerimizin katıldı.

Söyleşide, iyi ve başarılı bir birey olmak için iletişimde ilk ve önemli 3 adımın; dinlemek, sormak ve konuşmak olduğunu keyifli bir sunumla aktaran Ufuk Özen, öğrencilerimizin sorularını da  yanıtladı.

Söyleşi sonrası, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Esra Dik, konuşmacı Ufuk Özen’e plaket ve çiçek takdim etti.

• 2020-02-21 07:07:02