Üniversitemizde Geniş Katılımlı ' Turizmde Kariyer Günleri' Etkinliği Başladı

Üniversitemiz Turizm Fakültesi’nin geleneksel olarak onuncusunu düzenlediği ‘Turizmde Kariyer Günleri’, Turizm Fakültemiz binasında başladı.

20 Şubat Perşembe günü başlayan ve 2 gün sürecek ‘Turizmde Kariyer Günleri’ nedeniyle; tüm yurttan turizm işletmeleri ve oteller, üst düzey yöneticileriyle fakültemizin öğrencilerine staj ve iş imkanı sunmak için bir araya geldi.

Eğitim ve faaliyetlerine önce Çukurova Üniversitesi’nde başlayan ve Üniversitemizin kuruluşuyla 1992’den beri Üniversitemiz bünyesinde devam ettiren Turizm Fakültemizin, kuruluşunun 40. yılında onuncu kez düzenlediği ‘Turizmde Kariyer Günleri’ne, ülke çapında 40 işletme ve 1’i CEO olmak üzere 120 üst düzey katılımcıyla, geçmiş senelerde olduğu gibi bu sene de ilgi yoğundu.

• 2020-02-21 07:08:43