Erdemli Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu Xsens Ürünleri Tasarım Yarışmasında

Üniversitemiz Erdemli Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri Bölümü Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Evrim Ersin Kangal ile aynı bölüm öğrencilerinden Oğuzhan Polat, Ümmühan Çetin, Orçun Aşık ve Özgür Atar'ın işbirliği ile yürütülen ATA-81 projesi, IMCA Firmasının düzenlemiş olduğu Xsens ürünleri tasarım yarışmasında temsil hakkı kazandı.

IMCA firması, başarılı bir yerel oluşumu hedefleyen küresel elektronik ve elektromekanik üreticilerine üst seviyede hizmet verme amacı ile 2002 yılında kurulmuş, uluslararası ölçekte faaliyette bulunan bir bilişim firmasıdır.

• 2019-12-02 13:17:58

Actual News